Iias logga

Deklaration Norrtälje

Behöver ni få hjälp med er deklaration i Norrtälje? När det är dags för en deklaration, så är det många som skjuter på den, ändå måste den in till Skatteverket och dessutom i tid. Varför inte låta oss på Iintelligent Accounting Services AB – iiAS ta hand om den åt er? Vi är en bokförings- och redovisningsbyrå i Norrtälje som gör deklarationer åt flera företag.

Att göra en deklaration på rätt sätt kan vara svårt, särskilt om det är så att ni har en stor verksamhet och många poster som ska sammanställas i en enda deklaration. Men vi hjälper er med allt som ni behöver i form av sammanställning, reda ut in- och utgifter och bokföra allt som ska bokföras i rätt poster.

Hjälp med deklarationen

Vi hjälper oavsett storlek

Vi tar hand om er deklaration, oavsett om ni är egenföretagare, har ett större eller mindre bolag. Är ni en bostadsrättsförening kan vi även ta hand om den deklaration som ni behöver skicka in till Skatteverket. Vi arbetar för flera olika företag, såsom aktiebolag, kommanditbolag och egenföretagare och kan alla lagar och regler för när de ska lämnas in och hur de ska utföras. Hos oss arbetar utbildade ekonomer som också är anslutna till SRF Konsulterna och har auktorisation inom redovisning och bokföring. Vi som arbetar med deklarationer kan därför erbjuda hög kvalitet på er deklaration som ni behöver lämna in. Om ni har en enskild firma så ska er deklaration lämnas in i början av maj varje år. För alla aktiebolag, kommanditbolag och bostadsrättsföreningar ska deklarationen lämnas in vid ert företags räkenskapsår. För de flesta innebär det att deklarationen ska lämnas in vid kalenderårets slut, men så är inte fallet för alla företag.
hjälp med deklarationen
Hjälp med Deklaration Norrtälje
Ni kan ringa till oss på:
Åsa: 072-232 83 20
Nina: 070-920 26 11
Linnea: 0708-20 17 75

Om du vill komma i kontakt med en specifik redovisningskonsult hittar du fler kontaktuppgifter här

Fyll i formuläret så återkommer vi!

Rätt kompetens att sköta er deklaration i Norrtälje

 

Vi kan alla branschregler för deklaration så att ni kan vara trygga och säkra med att vi lämnar in er deklaration enligt gällande lagar och regler för skatter och momsberäkningar. Om ni behöver det kan vi även erbjuda skatterådgivning gällande er skatt och hur den ska redovisas på ett så fördelaktigt sätt som möjligt. För att er deklaration ska följa alla bestämmelser gällande skatt och mom, så tar vi hand om allt sådant åt er. Vi kan även hjälpa er med bokföring och redovisning, bokslut och ekonomistyrning för ert företag. Genom att få full kontroll över ert företags ekonomi så arbetar vi gällande branschstandard; Rex. Det innebär att vårt arbete följer nordiska principer för redovisning och bokföring.

För er del innebär det att våra tjänster håller en hög standard och kräver att vi kan ge rådgivning om ekonomisk styrning för ert företag och ge goda råd om skatter, bokslut och även hantera ert företags löner.

Titta under våra tjänster för att se mer vad vi erbjuder eller klicka här!