Iias logga

Kontakta oss

Vi finns här för frågor och rådgivning för ert företag!

Fyll gärna i formuläret så återkommer vi!

Kontakta oss Iias

Berättelsen om vårt företag

Vi är din lokalt förankrade redovisningsbyrå belägen mitt i centrala Norrtälje, i natursköna Roslagen. Hos oss får du professionell och erfaren hjälp med allt från bokföring, redovisning och ekonomistyrning till skatterådgivning. Vi tror på en personlig, nära och varaktig relation med dig som kund.

Vår målsättning är att vara en modern och resursstark byrå med hög kunskapsnivå, för såväl det lilla som det medelstora företaget. Vi kan hjälpa dig med allt från det osorterade materialet i kassen till att vara din ekonomiavdelning.

Vi som arbetar på iiAS:

Åsa Iias redovisningsbyrå
Åsa Blomqvist

Auktoriserad Redovisningskonsult / Ägare

Åsa Blomqvist har ett förflutet som servitris men är sedan 20 år tillbaka redovisningskonsult. Hon har tidigare varit anställd på KPMG och LRF Konsult men driver sedan några år egen byrå. På jobbet hänger ofta hunden Maya med och välkomnar besökare.

Nina Iias redovisningsbyrå
Nina Derneby

Auktoriserad Redovisningskonsult

Nina utbildade sig till redovisningskonsult 2001 och har arbetat på redovisningsbyråer sedan 2006. Innan dess arbetade hon som ekonomiansvarig på ett snickeri. Hon har även drivit egna verksamheter som butik med import från Kina samt callcenter.

Linnea Iias redovisningsbyrå
Linnea Berg

Redovisningskonsult


”Text kommer”

Felicia Wik

Redovisningskonsult


”Text kommer”

Ninnie Iias redovisningsbyrå
Ninnie Wernér

Redovisningsassistent / Personalansvarig

Ninnie bor i Norrtälje med sin sambo och sina tre katter. På fritiden är hon kreativ och har en bred hobby inom området ”skapande”.

Hon är diplomerad hudterapeut och nagelteknolog, men valde att gå lite andra vägar i livet som resulterade i arbeten inom vård, restaurang, fabrik och förskola. Nu arbetar hon på iiAS Redovisningsbyrå som redovisningsassistent sedan 2018.

Kalle Iias redovisningsbyrå
Karl-Oskar Svärd

Redovisningsassistent

Karl-Oskar Svärd är redovisningsassistent i upplärning. Han har ett förflutet inom olika sorters branscher. Nu arbetar han på iiAS Redovisningsbyrå som redovisningsassistent.

maya-300x300
Maya Blomqvist

Hälsningskommitté / Dörrvakt

Maya arbetar produktivt med att hälsa och välkomna er kunder när ni kommer till oss på iiAS. Hon skäller en del men hon är världens snällaste och tystnar oftast när hon fått hälsa.

Här finns vi

Adress

Nils Ferlins Gränd 4 761 30 Norrtälje