Iias logga
Iias redovisningsbyrå tjänster

Våra tjänster

En redovisningsbyrå för allt

Funderar du på att starta ett företag eller behöver hjälp att komma igång?
Vi har lång och bred erfarenhet av redovisning och skatter för enskilda firmor, handelsbolag, kommanditbolag och aktiebolag. Det ger oss bästa förutsättningar att hjälpa dig i ditt val av företagsform för just dina behov. Det finns många möjligheter att anpassa ditt företagande för att på så sätt planera för kommande skatter.

Har du redan ett företag och behöver hjälp?
Vi hjälper gärna till med din ekonomi och skatt så att du kan få mer tid att fokusera på det du är bra på – din verksamhet. Det kan innebära att vi tar hand hela eller delar av din ekonomi.

Kontakta gärna oss för att boka in ett möte!

Hos oss kan du få hjälp med bland annat följande ekonomitjänster:

Områden vi tar hand om

Rådgivning

Vi är här för att hjälpa dig navigera och förstå de ofta förvirrande ekonomiska termerna. Tillsammans med oss, kommer du att känna dig trygg och säker när det gäller de beslut som du och ditt företag ställs inför varje dag. Vi är här för att besvara dina frågor! Vi lägger alltid ditt företags mål och framtid i fokus och anpassar vår rådgivning därefter.

Låt oss hjälpa dig ta nästa steg i ditt företags resa!

Redovisning

Redovisning är en avgörande för att hålla koll på företagets ekonomi. Vår redovinsningbyrå finns i Norrtälje och har duktiga redovisningskonsulter som står redo att hjälpa dig med just det. Vi har en passion för att hjälpa företag att fokusera på det de gör bäst – att bygga och driva sin verksamhet – medan vi tar hand om redovisningsdetaljerna.

Så om du är på jakt efter en redovisningbyrå i Norrtälje, tveka inte att höra av dig till oss!

Deklarationer

Har du svårt att fylla i din deklaration och behöver hjälp?

Vi går gärna den extra milen för våra kunder vilket kan inkludera att hjälpa dig som privatperson såväl företag med deklaration.

Fråga gärna oss om vi kan hjälpa dig med just din deklaration.

Löneadministration

Vi hjälper er med det mesta inom löneadministration. Till exempel hantering av lönebetalningar och andra förmåner till anställda. Inkluderar även beräkning av löner, rapportering och fördelning av skatter och sociala avgifter.

Vi anpassar oss efter era behov och kan hjälpa er efter den grad ni känner att ni behöver hjälp!

Skatterådgivning

Rådgivning med skatter betyder att vi ger råd och hjälp om skatter och skattefrågor. Vi välkomnar enskilda näringsidkare, handelsbolag, kommanditbolag, aktiebolag och även privata deklarationer.

Vi kan hjälpa er, på ett enkelt sätt, att förstå och tillämpa skatteregler. Vi erbjuder även rådgivning om beskattning av inkomster, affärsverksamhet och andra ekonomiska frågor.

Bokföring

Bokföringen är en viktig del att driva en framgångsrik verksamhet och ger en bättre koll på inkomster och utgifter.

Målet med vår bokföringsbyrå i Norrtälje är att erbjuda en kostnadseffektiv och enkel lösning för att underlätta med din bokföring.

Kontakta oss gärna, vi ser fram emot att arbeta med dig!