Iias logga

Bokföring Norrtälje

Bokföring Norrtälje

Bokföring i Norrtälje

Behöver du som är egenföretagare eller har ett större bolag, hjälp med bokföring i Norrtälje? Här erbjuder vi alla slags företagare och egenföretagare hjälp med bokföring. Du vet väl om att alla företagare måste hålla sig med en fin bokföring och spara dem i minst 5 år? 

 

Även om man är en duktig företagare och entreprenör, är det inte säkert att man passar för bokföringsarbete. Ändå ska bokföringen ske med jämna mellanrum. Allt detta förstår vi på iiAS. Det är därför som vi välkomnar alla slags företagare, entreprenörer, visionärer och “do-ers” bokföring i Norrtälje!

Få noggrann bokföring i Norrtälje

Det spelar ingen roll om du kommer med alla kvitton till oss, eller ber oss ta över hela er ekonomiska administration, vi välkomnar alla som behöver bokföring. Om ni är ett start-up företag är det så mycket annat som ska hinnas med och vi förstår att det inte finns tid över för bokföringen. Det är här som vi kommer in och kan ta över er bokföring.

Vi som arbetar på iiAS är utbildade ekonomer och experter på bokföring, redovisning, skatter, revisioner och ekonomisk styrning. Ni är välkomna att fråga oss om allt som ni undrar över!

När vi arbetar med bokföring, så arbetar vi alltid transparent. Allt som bokförs som kommer in i företaget i form av intäkter och alla fakturor som ska betalas, kan ni själva följa med och se. Vi arbetar digitalt och så att alla våra kunder själva ska kunna följa med i sin egen bokföring.

få hjälp med bokföring

Om du driver ett företag, oavsett om det är stort eller litet, måste du ha en bokföring. Bokföring är viktig eftersom den hjälper dig att hålla koll på hur ditt företag går och vad du behöver förbättra. Dessutom finns det regler som säger att du måste ha en bokföring.

 

Allt som händer i en firma som måste ha bokföring, behöver hamna i bokföringen. Det gäller till exempel köp, försäljningar, när du betalar ut löner, skatter, när du tar ett lån eller ger någon en kredit.

Vad är skillnaden mellan redovisning och bokföring? Jo, redovisning är mer omfattande än bokföring. Utöver att bokföra företagets händelser  ingår även bokslut, deklarationer och rapportering i Redovisning.

Så arbetar iiAS

Som kund hos oss, försöker vi alltid att tillsätta två redovisningskonsulter per uppdrag. Detta för att vi ska snabbt kunna hjälpa till och vara tillgängliga mer än våra konkurrenter. Vi är SRF-konsulter och arbetar som er bokföringsbyrå och glada över att kunna finnas nära våra kunder i fina Norrtälje. Vi skiljer oss även från andra då vi exempelvis välkomnar våra kunder att lämna över månadsvisa underlag hand-till-hand. Ni är alltid välkomna att kontakta oss eller besöka oss på vår adress i centrala Norrtälje.

Om ni är bra på just det som är er kärnverksamhet, så hjälper vi er gärna med det som vi är bra på; bokföring och ekonomi. Hos oss har flertalet företag fått hjälp med sin bokföring. Detta är något som vi brinner för och gärna arbetar med. Om ni behöver mer hjälp, såsom ekonomisk styrning, hur ni kan avsätta kapital för pensioner, semester utbetalningar, lönehantering och skatter, så är vi experter på detta. Vi kan allt om bokföring för egenföretagare, större bolag och koncerner.

Med hjälp av din bokföring får du reda på hur det är ställt med företagets ekonomi. Det möjliggör för att ni ska kunna se vilka satsningar som är mest lönsamma, och vad som inte har gett det utfall som ni hade önskat. Med ordning på företagets ekonomi kan ni se vilka ekonomiska muskler ni har och vilken del av verksamheten som är bäst att satsa på. Och tvärtom, utan kontroll på ekonomin ser ni inte vad ni kan göra eller bör satsa mer på.

Detta erbjuder vi:

Ta kontakt med oss när ni behöver få noggrann bokföring i Norrtälje!

Ni hittar oss på:
Nils Ferlins Gränd 4, 761 30 Norrtälje

Ni kan ringa till oss på:
Åsa: 072-232 83 20
Nina: 070-920 26 11
Linnea: 0708-20 17 75

Om du vill komma i kontakt med en specifik redovisningskonsult hittar du fler kontaktuppgifter här

Det går även bra att fylla i vårat kontaktformulär!