Iias logga

Bokföringsbyrå Norrtälje

Bokföringsbyrå i Norrtälje

Behöver ni anlita en duktig bokföringsbyrå i Norrtälje? I så fall är ni välkomna till Iintelligent Accounting Services AB – iiAS! Vi är en bokföringsbyrå i Norrtälje som erbjuder breda tjänster inom bokföring, redovisning, skatterådgivning, löneadministration och löneadministration.

Vi vet hur det är att starta ett företag, det är inte alla som är duktiga eller har tiden för ekonomin även om man är en duktig företagare och entreprenör. Att kunna allt är inte meningen, därför kan ni alltid anlita oss som er bokföringsbyrå i Norrtälje.

Om oss på iiAS

Den lokala bokföringsbyrån i Norrtälje

Vi erbjuder det som vi heter; intelligent accounting och är en lokal bokföringsbyrå i Norrtälje. När du anlitar oss får du professionella tjänster av oss. Vi har stor erfarenhet av alla slags tjänster som inbegriper bokföring och redovisning. Alla som arbetar på iiAS är utbildade ekonomer med stor kompetens och hjälper våra kunder med ordning och reda i sitt företags finanser. Det spelar ingen roll om du har företagets kvitton i en kartong eller om ni önskar att vi tar hand om hela er ekonomiavdelning. Vi välkomna alla slags företagare, egenföretagare, större bolag och koncerner. Vi har den kunskap som krävs för hantering av allt det som ingår i bokföring och redovisning.

Ni hittar oss på:
Nils Ferlins Gränd 4, 761 30 Norrtälje

Ni kan ringa till oss på:
Åsa: 072-232 83 20
Nina: 070-920 26 11
Linnea: 0708-20 17 75

Om du vill komma i kontakt med en specifik redovisningskonsult hittar du fler kontaktuppgifter här

Ta kontakt med oss!
- vi återkommer så fort vi kan

Som bokföringsbyrå hjälper vi andra företag på olika sätt med frågor och moment som är kopplade till ekonomin. De kan ta hand om saker som att registrera  fakturor, betalningar och annat viktigt pappersarbete. Vi hjälper våra kunder i olika utsträckningar, Ibland mer omfattande med allt kring ekonomin, till att bara hantera bokslut eller årsredovisningar.

Det är fullt tillåtet att sköta allting själv och inte anlita en bokföringsbyrå. Det finns inte heller någonting som styr när man behöver ta hjälp av en bokföringsbyrå.

Det handlar egentligen inte om hur stort företaget är, utan snarare:

 • Hur mycket tid man själv kan avsätta själv

Tiden man spenderar på redovisning är ju tid som man inte kan lägga på själva företaget. Därför är det både stora företag och mindre enskilda firmor som väljer att anlita bokföringsbyråer.

 • Hur mycket kunnande man har själv

Som företagare har man ansvar att bokföringen är korrekt, därför är det enormt viktigt att man vet vad man gör.

Utöver tid, kunskap och vikten att allting blir rätt, så finns det även andra stora fördelar att anlita en expert. Exempelvis identifiera förbättringsområden, rådgivning inför framtida planer samt beslut och mycket mer! 

Vid eventuella fel, kan bokföringsbrott ge böter och i vissa fall andra påföljer.

Om du känner dig minsta osäker är du varmt välkommen att kontakta oss för rådgivning!

Välja rätt boköringsbyrå

När ni väljer att anlita oss, kan vi erbjuda breda tjänster som bokföringsbyrå. Ni kan lämna över er ekonomiska administration till oss, och lämna era kvitton till oss. Både digitalt och fysiskt!

När ni behöver fakturera, räkna ut moms och skatter, så gör vi det åt er. Behöver ni välja bokföringsprogram för er bokföring så kan vi hjälpa er med det. När ni vill veta vilka intäktsposter som är mest lönsamma eller vill veta när eller om någon faktura är betald, så har vi bokföringsprogram som ni själva kan följa i närtid. Det är så vi arbetar; transparent, så att ni vet vad som händer med ekonomin i ert företag.

Detta kan vi hjälpa er med:

  • bokföring
  • redovisning
  • deklarationer
  • skatterådgivning
  • löneadministration
  • fakturering och betalservice
  • ekonomistyrning

Med vår hjälp ser ni vilka kampanjer eller produkter och tjänster som är mest lönsamma, och även vilka utgiftsposter som kanske är onödiga och där ni kan spara in på sådant som inte medför så mycket till ert företag. Vi hjälper er med allt som ni behöver för att få ordning och reda på finanserna i ert företag.

Som bokföringsbyrå i Norrtälje ser vi till så att ni har full insyn i alla betalningar, fakturor, intäkter, hur er soliditet ser ut och allt som rör företaget. Vi upprättar de olika poster för in- och utgifter samt kan hjälpa er med redovisningsarbete och deklarationer. Vi kan även göra bokslut när det är dags för det. Om ni även behöver hjälp med utbetalningar av löner, semesterersättningar, sjukskrivningar och allt sådant så står vi till ert förfogande.

 

Välkommen att ta kontakt med oss på iiAS! Vi erbjuder intelligenta tjänster som er bokföringsbyrå i Norrtälje.

bokföringsbyrå i norrtälje