Iias logga

Redovisningsbyrå Norrtälje

Lokal redovisningsbyrå i Norrtälje

Behöver ni hjälp från en redovisningsbyrå i Norrtälje? Vi är en auktoriserad redovisningsbyrå som erbjuder redovisning, bokföring, bokslut och löneadministration bland annat. Vi är medlemmar i SRF och därmed SRF-konsulter, vilket innebär att vi erbjuder professionella tjänster med hög kvalitet och redan idag sköter om flera företags ekonomiska transaktioner. 

Detta är något som vi är experter inom och kan därför erbjuda rätt extern redovisning och sammanställa även er interna redovisning. Vi som arbetar på iiAS är utbildade ekonomer och har auktorisation inom Rex, som är en svensk standard för redovisning. Vi följer alla lagar och regler som gäller redovisning, bokslut och skatter. Att vara auktoriserad redovisningskonsult innebär att ni som anlitar oss får en hög kvalitet på den redovisning som vi hjälper er med.

Varför välja iiAS?

  • Vi jobbar på ett unikt sätt med att försöka att alltid ha två redovisningskonsulter per företag och uppdrag.
  • Vi har auktoriserade redovisningskonsulter, vilket ger er en trygghet att ni får rätt hjälp
  • Vi är flexibla och hjälper er i den utsträckningen som passar just ert företag. Vill ni sköta en viss del själva och överlåta en annan till oss går det bra. Behöver ni större hjälp kan vi agera nästintill som er egna ekonomiavdelning.
  • Vi finns tillgängliga digitalt men även fysiskt med allt ifrån möten och avstämningar till överlämnande av månatliga uppgifter. Alltså går det jättebra att komma förbi oss för att överlämna hand-till-hand och samtidigt träffa din personliga redovisningskonsult!
  • Vi är en familjär redovisningsbyrå och vill finnas med hela vägen för rådgivning och frågor!

Ni hittar oss på:
Nils Ferlins Gränd 4, 761 30 Norrtälje

Ni kan ringa till oss på:
Åsa: 072-232 83 20
Nina: 070-920 26 11
Linnea: 0708-20 17 75

Det går även bra att fylla i vårat kontaktformulär!

Vad kan en redovisningsbyrå hjälpa till med?

 

Vi arbetar transparent och använder digitala program för vår redovisning och bokföring. Det innebär att ni som anlitar oss har full kontroll på alla ekonomiska händelser som sker i ert företag. När ni får full insyn i företagets affärshändelser ser ni vilka poster som är lönsamma i företaget och får också kontroll över vilka händelser som inte är lika lönsamma. Vi kan även hjälpa er med ekonomisk analys som ger er möjligheten att se viktiga nyckeltal. Detta möjliggör kommande satsningar eller utökning av företaget eller om ni tvärtom behöver lägga ner någon icke-lönsam del av företaget. All insyn i och kontroll av företagets ekonomi är till stor hjälp för er att fatta rätt beslut om företagets framtid.

 

Detta kan vi bland annat hjälpa er med:

En redovisningsbyrå arbetar med bland annat bokföring, redovisning och rådgivning och har brett arbetsområde. När vi arbetar med våra kunder hjälper vi till med olika delar samt olika utsträckningar.

Det är viktigt för alla företag, oavsett om det är en enskild firma eller ett aktiebolag, att ha koll på sin redovisning. Till och med ekonomiska och ideella föreningar måste följa de krav som finns på redovisning. Syftet med redovisning är att dokumentera och sammanställa den ekonomiska informationen som hör till verksamheten.

Previous
Next

 

Hjälp för alla slags företag och bolag

 

Oavsett om ni är egenföretagare, kommanditbolag eller är en bostadsrättsförening i Norrtälje så är ni välkomna att anlita våra tjänster som er redovisningsbyrå. Bara för att man är en duktig företagare så är det inte alla gånger som man är duktig på redovisning. Men vi finns här för att hjälpa er med allt det. Vi kan räkna ut varje moms och skatt som ska betalas och gör det i tid. Med vår hjälp behöver ni inte oroa er över det som ni inte hinner med. Det är ett stort arbete bara att leda ett företag och jaga kunder, uppdragsgivare och så ska man dessutom redovisa alla affärshändelser.

Om ni har en bostadsrättsförening, så är det så många andra frågor som ska lösas. Att ha ansvaret för en hel BRF, med tekniskt underhåll och service till alla boende i BRF:en kan lätt bli för mycket. Då kan vi hjälpa er med alla slags frågor som ni har ansvar för när det gäller bostadsrättsföreningens ekonomi.

Ta kontakt och berätta vad ni behöver från oss som Redovisningsbyrå i Norrtälje!