Iias logga

Redovisning i Norrtälje

När ni i ert företag behöver hjälp med redovisning i Norrtälje så står iiAS till er tjänst! Vi är auktoriserade redovisningskonsulter som kan allt som rör redovisning och arbetar i natursköna Norrtälje. 

Vi erbjuder det som vi heter; intelligent accounting och hanterar allt från bokföring, redovisning, skatterådgivning och ekonomistyrning. Med vår redovisning får ni svart på vitt hur det är ställt med ert företags finanser. Att få full kontroll över företagets ekonomi hjälper er att fatta rätt beslut angående vilka satsningar som ni kan göra. Den redovisning som vi erbjuder hjälper er också att se vilka onödiga utgifter som ni kanske har. På så sätt kan ni hitta vägar att spara pengar på sådant som ni inte behöver.

Fördelar med oss

  • Auktoriserade redovisningskonsulter, ni kan vara säkra med att ni får rätt hjälp med redovisningen
  • Flexibla och anpassningsbara, vi hjälper våra kunder i olika utsträckningar och efter vad just ni vill ha hjälp med
  • Alla bolagsformer, vi har en lång erfarenhet och tänker därför på viktiga moment som kan skilja sig beroende på bolagsform
  • Familjär redovisningsbyrå, vi uppskattar både fysiska och digitala möten och avstämningar. Samt även överlämningar av dokument/underlag både hos oss men även digitalt
  • Komplett redovisningsbyrå, vi finns med hela vägen och finns tillgängliga som bollplank och för rådgivning

Vi bjuder på kaffet!

Ta kontakt med oss idag och låt oss visa hur vi kan hjälpa er!

Ni kan ringa till oss på:
Åsa: 072-232 83 20
Nina: 070-920 26 11
Linnea: 0708-20 17 75

Om du vill komma i kontakt med en specifik redovisningskonsult hittar du fler kontaktuppgifter här

Det går även bra att fylla i vårat kontaktformulär!

Hjälp med redovisning

När du behöver hjälp med bokföring och redovisning i Norrtälje så kan vi ta hand om allt sådant åt er. Det kan ta tid och energi att arbeta med bokföring, ändå måste det göras. Det är där som vi kommer in i bilden. En noggrann bokföring hjälper företag att få syn på sådant som kanske är dolt bakom ett flöde av fakturor som läggs på hög, eller kvitton som ska sorteras. Ibland finns det vägar med en bokföring som underlättar ett företagande. Låt oss hjälpa till med det åt er!

För att kunna presentera en riktigt bra bokföring krävs det bevis på alla ekonomiska händelser som rör ert företag.

  • Vi hjälper er med fakturor och kvitton som ska sorteras och föras in i rätt post.
  • När alla händelser i företaget ska redovisas så hjälper vi er med det.
  • Inom detta område finns det både den externa och interna redovisningen, där den förstnämnda är reglerad i lagen och ska sammanställas på ett visst sätt för att bli godkänd av Skatteverket.
redovisning företag norrtälje

Om oss

Vi finns i centrala Norrtälje och välkomnar alla slags företagare, egenföretagare eller större bolag. Alla som arbetar här är utbildade ekonomer som är experter inom skatterådgivning, redovisning, bokslut och bokföring. Ni är välkomna att ställa alla slags frågor, inga frågor är dumma att ställa. iiAS är medlem i SRF och vi är alla SRF-konsulter och har auktorisation som redovisningskonsult. Det innebär att vi enbart erbjuder professionella tjänster inom redovisning i Norrtälje. När ni anlitar oss kan ni vara trygga med att vi har all den kompetens som krävs för en gedigen och väl utarbetad redovisning som heter duga.

De lagar och regler om omger redovisningar är något som vi kan och vi har ett högt förtroende bland våra kunder. Varför inte bli en nöjd kund ni med? Vi arbetar enligt gällande branschstandard; Rex, vilket innebär att vårt arbete med redovisning följer nordiska principer för redovisning. Det innebär att våra tjänster håller en hög standard och kräver att vi kan ge rådgivning om ekonomisk styrning för ert företag och ge goda råd om skatter, bokslut och även hantera ert företags löneadministration.

Välkomna att ta kontakt med oss när ni behöver professionell redovisning i Norrtälje!