Vi som arbetar på iiAS:

 

 

Åsa Blomqvist

Auktoriserad Redovisningskonsult / Ägare
Telefon: 072-232 83 20
Mail: asa.blomqvist@iias.se

Åsa Blomqvist har ett förflutet som servitris men är sedan 20 år tillbaka redovisningskonsult. Hon har tidigare varit anställd på KPMG och LRF Konsult men driver sedan några år egen byrå. På jobbet hänger ofta hunden Maya med och välkomnar besökare.

 

 

 

 

Nina Derneby

Auktoriserad Redovisningskonsult
Telefon: 070-920 26 11
Mail: nina.derneby@iias.se

Nina utbildade sig till redovisningskonsult 2001 och har arbetat på redovisningsbyråer sedan 2006. Innan dess arbetade hon som ekonomiansvarig på ett snickeri. Hon har även drivit egna verksamheter som butik med import från Kina samt callcenter.

 

 

 

Linnea Berg

Redovisningskonsult
Telefon: 0708-20 17 75
Mail: linnea.berg@iias.se

”Text kommer”

 

 

 

 

 

Ninnie Wernér

Redovisningsassistent / Personalansvarig
Telefon: 076 – 265 58 61
Mail: ninnie.werner@iias.se

Ninnie bor i Norrtälje med sin sambo och sina tre katter. På fritiden är hon kreativ och har en bred hobby inom området ”skapande”.

Hon är diplomerad hudterapeut och nagelteknolog, men valde att gå lite andra vägar i livet som resulterade i arbeten inom vård, restaurang, fabrik och förskola. Nu arbetar hon på iiAS Redovisningsbyrå som redovisningsassistent sedan 2018.

 

 

 

 

Karl-Oskar Svärd

Redovisningsassistent
Telefon: 073 – 595 38 52
Mail: karl-oskar.sward@iias.se

Karl-Oskar Svärd är redovisningsassistent i upplärning. Han har ett förflutet inom olika sorters branscher. Nu arbetar han på iiAS Redovisningsbyrå som redovisningsassistent.

 

 

 

 

Maya Blomqvist

Hälsningskommitté / Dörrvakt

Maya arbetar produktivt med att hälsa och välkomna er kunder när ni kommer till oss på iiAS. Hon skäller en del men hon är världens snällaste och tystnar oftast när hon fått hälsa.