Iias logga

Välkommen till redovisningsbyrån iiAS i Norrtälje!

– din hjälp med ekonomi och löner

Letar du efter en pålitlig redovisningsbyrå ?

Vår expertis och tjänster

Den familjära Redovisningsbyrån

Rådgivning

Vi är här för att hjälpa dig navigera och förstå de ofta förvirrande ekonomiska termerna. Tillsammans med oss, kommer du att känna dig trygg och säker när det gäller de beslut som du och ditt företag ställs inför varje dag. Vi är här för att besvara dina frågor! Vi lägger alltid ditt företags mål och framtid i fokus och anpassar vår rådgivning därefter.

Låt oss hjälpa dig ta nästa steg i ditt företags resa!

Redovisning

Redovisning är en avgörande för att hålla koll på företagets ekonomi. Vår redovinsningbyrå finns i Norrtälje och har duktiga redovisningskonsulter som står redo att hjälpa dig med just det. Vi har en passion för att hjälpa företag att fokusera på det de gör bäst – att bygga och driva sin verksamhet – medan vi tar hand om redovisningsdetaljerna.

Så om du är på jakt efter en redovisningbyrå i Norrtälje, tveka inte att höra av dig till oss!

Deklarationer

Har du svårt att fylla i din deklaration och behöver hjälp?

Vi går gärna den extra milen för våra kunder vilket kan inkludera att hjälpa dig som privatperson såväl företag med deklaration.

Fråga gärna oss om vi kan hjälpa dig med just din deklaration.

Löneadministration

Vi hjälper er med det mesta inom löneadministration. Till exempel hantering av lönebetalningar och andra förmåner till anställda. Inkluderar även beräkning av löner, rapportering och fördelning av skatter och sociala avgifter.

Vi anpassar oss efter era behov och kan hjälpa er efter den grad ni känner att ni behöver hjälp!

Skatterådgivning

Rådgivning med skatter betyder att vi ger råd och hjälp om skatter och skattefrågor. Vi välkomnar enskilda näringsidkare, handelsbolag, kommanditbolag, aktiebolag och även privata deklarationer.

Vi kan hjälpa er, på ett enkelt sätt, att förstå och tillämpa skatteregler. Vi erbjuder även rådgivning om beskattning av inkomster, affärsverksamhet och andra ekonomiska frågor.

Bokföring

Bokföringen är en viktig del att driva en framgångsrik verksamhet och ger en bättre koll på inkomster och utgifter.

Målet med vår bokföringsbyrå i Norrtälje är att erbjuda en kostnadseffektiv och enkel lösning för att underlätta med din bokföring.

Kontakta oss gärna, vi ser fram emot att arbeta med dig!

Teamwork

Vi är två personer som jobbar med varje kund för att ni ska få den bästa
möjliga rådgivning och hjälp med just er bokföring.

Vi jobbar i team

Åsa Iias redovisningsbyrå

Åsa Blomqvist

Auktoriserad
Redovisningskonsult / Ägare

Nina Iias redovisningsbyrå

Nina Derneby

Auktoriserad
Redovisningskonsult

Ninnie Iias redovisningsbyrå

Ninnie Wernér

Redovisningsassistent
/ Personalansvarig

Kom i kontakt med oss!

Frågor och svar om vår redovisningsbyrå

Naturligtvis hjälper vi dig med din privata deklaration.
Vi kan även hjälpa till att räkna på mest fördelaktiga sättet för dig att nyttja 3:12 regelverket (utdelningsutrymmet i K10).

Vi arbetar i Fortnox, Speedledger, Visma, Fortnox lön, Visma lön.
Om du är under uppstart kan vi hjälpa dig att välja de programmet som passar bäst för just din bokföring.

Självklart anpassar vi oss efter ert behov och kan stötta er så ni kommer igång med den löpande redovisningen själva samt vara behjälpliga med månadsavstämningar samt inlämning av arbetsgivaredeklarationer och momsdeklarationer om behov finns.

Det går bra! Ni lämnar in materialet i god tid innan momsen ska deklareras, vi gör den löpande bokföringen och räknar så att momsen blir rätt. Sedan skickar vi underlag till er med all information som behövs för att deklarera momsen hos skatteverket.

Absolut vi kan fördelar och nackdelar med enskild firma, handelsbolag, kommanditbolag samt aktiebolag. Vi erbjuder rådgivning längst vägen men även i uppstartsfasen

Vi hjälper dig med inrapporteringen till skatteverket och mailar då också över en betalningssammanställning till dig så du vet hur mycket du ska betala och när.

Ja, vi kan hjälpa till med fakturering, lönekörningar, utbetalningar, avtalsfakturering, skatteoptimering etc.

En vanlig månad med oss som er redovisningsbyrå

01.

Du lämnar in underlag

Du lämnar in underlag till oss, självklart går det bra att lämna in hand till hand hos oss såväl som digitalt. Kommer ni förbi kan man samtidigt prata med sin redovisningskonsult om man har några funderingar!

03.

Rapport till Skatteverket och er

När månaden är bokförd ser vi till att sammanställa och deklarera till Skatteverket åt er. I detta skede, ser vi även till att ni får en resultatsrapport som är en sammanställning på senaste perioden. Här blir det även tydligt vad som ska betalas till exempelvis Skatteverket.

02.

Vi sätter igång

Din personliga redovisningskonsult sätter igång med arbetet. Redan från start ser vi till att vi anpassar oss efter era önskemål. Är det så att ni vill att vi ska hantera allt eller vissa delar så löser vi det. Allt ifrån lönehatering, deklarationer eller hantering av fakturor.  Vi arbetar i Fortnox, vilket gör det enkelt att kunna samarbeta på bästa sätt.

04.

Avstämningar med din konsult

Vi finns här för er! Med tiden har du alltid möjlighet att kontakta och framförallt träffa din redovisningskonsult. När vi, eller ni har frågor som behöver tas upp skapar vi tid för detta och er.

Auktoriserade redovisningskonsulter

intelligent accounting Services AB är certifierade med Srf Konsulterna-certifikat.

SRF Konsulterna

Här finns vi

Vi finns tillgängliga över telefon och mejl, men även för fysiska möten. Tveka inte att ta kontakt med oss!

Adress

iiAS i iNTelligent Accounting Services AB Nils Ferlins Gränd 4 761 30 Norrtälje